Duurzaam en betaalbaar gaan prima samen ...

Omvormers

Persoonlijk & betrokken

SMA

De stroom die uw zonnepanelen opwekken is gelijkstroom. Alle apparatuur in uw huishouden en het vaste elektriciteitsnet hebben echter wisselstroom nodig. Vandaar dat de omvormer nodig is om van gelijkstroom wisselstroom te maken. Aangezien de omvormers grote invloed hebben op het rendement van uw complete zonnestroom installatie, heeft Zonneplan gekozen voor Duitse degelijkheid. Al onze installaties worden uitgevoerd met SMA omvormers. De omvormers staan bekend om hun hoge rendement en behoren steevast tot de best presterende omvormers in de markt.


- SMA is wereldwijd marktleider qua omvormers

- 100% Duitse kwaliteit en degelijkheid

- Geen transformator dus lichter en geruisloos

- Circa 95% efficiëntie onder Nederlandse omstandigheden

- Opbrengstgegevens af te lezen op display

- TÜV Rheinland gecertificeerd.Steca

Als belangrijke leverancier van producten voor de zon elektronische industrie, bepaalt Steca de internationale norm voor de verordening en de controle van zonne-energiesystemen. In het PV van drie marktsegmenten net die, PV van net en Zon thermisch wordt verbonden, is het merk Steca synoniem met innovatie en visie.


Bij conceptie, ontwikkeling, productie en marketing, is het bedrijf geëngageerd aan de hoogste kwaliteitsnormen.


Zijn nadruk is op op maat gemaakte oplossingen voor het efficiënte gebruik van zonnestraling. Voorts onderzoekt Steca voortdurend de technologieën het zich met het oog op eenvoudige verrichting en, bijgevolg, bruikbaarheid voor de brede basis van de bevolking – wereldwijd heeft ontwikkeld. Speciaal voor deze omvormers verkopen wij voor sets tot 3,6 Kw met 5 cellen in de panelen waardoor de maximale stroom ± 5A bedraagt. Hierdoor zijn deze zeer goed met de Stecca omvormer te combineren. Het is zo al mogelijk 2 panelen met een Steca 500 omvormer te plaatsen. Deze Steca omvormer is modulair op te bouwen en je kan deze uitbeiden tot 3,6 Kw. Dit is ideaal bij eventuele schaduw of klanten die het systeem later willen kunnen uitbreiden.


Wij vinden dit een heel mooi alternatief voor de micro-omvormers. Voordelen maar niet de nadelen. Aangezien wij het een slecht idee vinden om omvormers op het dak te monteren.


Er is natuurlijk wel garantie, maar als de micro-omvormer stuk is moet u deze op het dak vervangen en na tien jaar is een PV-paneel niet zo maar meer te verwijderen.

Voordelige

Zonnepanelen

Omvormersshapeimage_1_link_0